REKLAM

2 Haziran 2014 Pazartesi

KARAGÜMRÜK MUCİZESİ ? "PARA FUTBOLU SATIN ALAMAZ"

KARAGÜMRÜK MUCİZESİ ? "PARA FUTBOLU SATIN ALAMAZ"


Ne bu bir mucize mi yoksa sessiz çığlık mı ? Paranın en büyük güç olduğu yerde senin yaptığın başkaldırış mı , yoksa itiraz mı ? 

Dibe vuruştan, amatör lige düştükten sonra kimsenin desteğine gerek kalmadan bu kadar çabuk ayağa kalkmak sana yakışırdı zaten Fatih Karagümrük ! Aynı beste'nde ki gibi ; " Yemin ettik döneceğiz güzel günlere, seni sevdiğimde yoktun sen Süper Lig'te.."
çok değil 2009'da amatör lige demir atmıştı istanbul'un bir tabelaya bile ismini yazmayı horgördüğü çocuklar..



2011 kayyuma devredildi.. Çınar kapısına vurulacak kilidi bekliyordu.. Başkaldırdılar ! Tarihin tozlu sayfalarına karışacak dedikleri takım o sene düşman çatlatırcasına şampiyon oldu..

Ne satın alınmayı kabul ettiler, nede vazgeçmeyi.. tırnaklarını kazıya kazıya inanarak çıktılar.. Bu sene bir kez daha herkesi şaşırtarak bi kademe daha çıktılar.. Play-off'lar öncesi tahtaya bir yazı yazmıştı teknik direktör Ercüment Coşkundere, peşin sıra futbolcular imzalarını atmışlar cevap vermişler.. Belki medyaya yansımadı ama senin tarihin alışkın bu şeylere...

Para değil yürek işidir futbol, bu taraftar sizinle gurur duyuyuor diyenlerin değil , futbolcuların ; " futbolcular sizinle gurur duyuyor " dediği bir semttir Fatih Karagümrük..

Hiç yorum yok :