REKLAM

17 Mayıs 2014 Cumartesi

@asikaragumruk / SEZONUN SON 'ŞAMPİYONLUK' SELFİESİ

SEZONUN SON 'ŞAMPİYONLUK' SELFİESİ  Sonrası Karagümrük tarihinde şerefli bir yer edinen zaferin emektarları neler söylediler?



Barış Kazer: Allah'ım sana binlerce kez şükürler olsun şampiyon olduk bütün takım arkadaslarıma, hocalarıma, yönetime dualarınla yanımızda olan herkese ama herkese cok teşekkür ediyorum. Şampiyon KARAGÜMRÜK SPOR

İsmail Çetin: Allahım sana cooook sükür bin sükür KARAGÜMRÜK ŞAMPİYON :-):-):-):-):-):-)

Doğancan Otman: Allahm sana binlerce şükür 2.lige ciktik emegi geçen bizlere dua eden herkesten Allah binlerce kez razi olsun.....

Yunus Akman: - ŞAMPİYON KARAGÜMRÜK - Bu şampiyonluk camiamıza ve taraftarımıza armağan olsun . Nice şampiyonluklara inş .

Kaan Güdü: Allahım sana şükürler olsun ! Şampiyon Karagümrük ulan :))

Mehmet Özdıraz: BU YOLA ÇIKARKEN Belki bize inanmayanlar oldu belkide çok zor günler yaşadık evet doğru ama biz hiç bi zaman yılmadık hiç bi zaman inancımız kaybolmadı son 4 mac playoff gitti dediler ama biz daha bitti demedik...Başta Ercüment hocam Ferruh hocam Engin hocam Baykal hocam ve tüm takım arkadaşlarım hepinizin yüreğine sağlık artık kısmetse çocuğuma torunuma anlatılacak çok güzel bi hikayem var...ŞAMPİYON KARAGÜMRÜK..

Recep Akkemik: Bu şampiyonluğu tüm karagümrük camiasına, karagümrük sevdalılarına ve aileme armağan ediyorum..

Berke Bıyık: Allahım 3 ayda bana abilerme kardeşlerime yol arkadaşlarma kader arkadaşlarma yardımcı oldun şampiyonluk nasip ettin sana binlerce kez şükürler olsun bu mutluluk nasıl mutluluk bu mutluluk anlatılamaz ŞAMPİYON KARAGÜMRÜK

Hasan Demir: Alkiislayin ibneler gumruk sampiyonnnnnnnnnnnnnnn

Bilal Özhan: Şampiyon KARAGÜMRÜK! Devre arası kiralık olarak geldigím takımda şampíyonluk nasip oldu emeği geçen herkesten Allah razı olsun..

Aykut Topal: Allahım sana sonsuz şükürler olsun. ŞAMPİYONUZ
2. Lig deyiz. Emeği geçen herkesin ayağına yüreğine sağlık..

Orkun Özdemir: Allah'ım sana şükürler olsun ! Şampiyon Karagümrük:))2.ligteyiz..Herkesin ayağına yüreğine sağlık...!!:)))

Cankut Atasoy: Sampiyonluk tum Karagumruk camiasina armagan olsun

Hiç yorum yok :