REKLAM

15 Mayıs 2014 Perşembe

MAÇA DOGRU / KARAGÜMRÜK - K.MARAŞ.BLD.

2.LİGE YÜKSELME FİNAL MAÇI 
KARAGÜMRÜK - K.MARAŞ.BLD

Stad : 19 Mayıs Samsun

Saat : 16:00

Tarih : 16 Mayıs Cuma

Yayın : LİGTV

TARAFTARIMIZ SEMTTE TOPLANIYOR .

Bu buyükü final maçına gidecek olan taraftarımız Bu gece (15,05-Perşembe) Saat 00.00 da toplanmaya başlıyacak ve 00.30 gibi yola cıkacaktır . Final maçına ilgi büyük ... Çogunlugunu Bayrampaşa ve Sarıyerin oluşturdugu Maltepe , Ümraniye , Silivri , Karşıyaka gibi dost takım taraftarlarınında KARAGÜMRÜK taraftarına destek vermesi bekleniyor . Bir önemli destek ise Samsun taraftar grubu Şirinlerden gelecek . 
Taraftar baskısıyla maça hızlı başlamak isteyen Karagümrük futbol takımımız iddaa da 1.80 lik oranıyla favori durumda . Tedbir elden bırakılmayacak . Geçen sene yaşadıgımız talihsiz anıyı tekrarlamamak için temkinli davranacagız . Bilindigi üzere geçen sene playoff maçında tek kale tabirinin daha da ötesinde Pazarspor ceza sahasında oynamıştık futbolu fakat elenen biz olmuştuk . Bunu tekrarlamamak için rehavete hayır diyoruz . 

2013/14 SEZONU SON ANTREMANI 

Takımımız bu sezonun son antrenmanını bugün yaptıgı çalışmalarla sonlandırdı . Takımımızda moraller yerinde oldugu gözlemlenirken . Cezalı olan oyuncumuz Aykut TOPAL ve uzun süredir sakat oyuncumuz Cankut ATASOY dışında eksigimiz bulunmuyor . 
Sakat oyuncumuz Cankut ATASOY Twitter hesabından yaptıgı 'Yarin takimimin sampiyonluk macinda olamicagim icin cok uzgunum ama insallah ALLAH yardicimiz olur veridigimiz emeklere deger.' sözleriyle takım arkadaşlarına başarılar diledi ...





1 yorum :

Ultras1926 dedi ki...

BU MAÇI ALIP DÖNECEGİZ GÜZEL GÜNLERE GÜMRÜGÜM